Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Shadow Empires - mehanizam igre

Osnovne opcije su iste kao i u prošlogodišnjem specijalu Codex Victoria i uključuju:

Međutim, ovoga puta nema ubrzanog starta. Svako počinje igru uobičajeno bez dodatnih naseljenika. Vraćeni su takođe i uobičajeni zadaci. Šta je sa narodima? Shadow Empires je specijal i neki serveri će imati 5 naroda (uključujući Hune i Egipćane) a neki samo originalna 3 naroda.

Šta je novo u Shadow Empires?

Frakcije

Ovo je potpuno novi koncept u igri. Na početku svaki igrač bira svoju frakciju, igrači iz iste frakcije će početi igru u istom delu mape. Frakcije se bore međusobno za prevlast u regionima i pobednički poeni određuju pobednika.

Pogledajte više detalja o frakcijama u našem članku.

Raspodela moći i pobedničkih poena u regionima

Svet je promenjen i pozicija nekih moći na mapi je drugačija. Regioni sa velikim i jedinstvenim artefaktima proizvode još više pobedničkih poena nego pre.

Pogledajte naš članak o regionima za više detalja i novu mapu koju prikazuje regione, moći, pobedničke poene i gde na mapi započinju različite frakcije.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne