Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Dostupne Zlatne / Plus / Zlatnog kluba opcije

Plus račun

Plus račun uključuje dodatne opcije koje mogu biti kupljene pomoću zlata (Gold. Za razliku od Zlatnog kluba, Plus opcije traju određen broj dana i nakon toga nestaju i potrebno je obnoviti Vaš Plus račun. Ispod možete vidjeti korisne linkove koji će Vam detaljno objasniti razne Plus opcije:

Zlato

Možete kupiti nekoliko Zlatnih prednosti koje Zlatni klub ne uključuje. Ispod možete vidjeti korisne linkove koji će Vam detaljno objasniti razne Zlatne opcije:

Zlatni klub

Možete kupiti članstvo u zlatnom klubu za Gold 100 (Gold 50 na speed serveru) koje traje tokom cijele igre. Članstvom dobivate neke besplatne opcije koje možete koristiti neograničeno, kao i neke nove opcije koje se dodatno naplaćuju. Molimo vas da zapamtite da nećete dobiti povrat utrošenog zlata na kraju servera ili kada obrišete račun.

Zlatni klub uključuje sljedeće opcije:


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne