Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

04. Šta trebam znati o glavnim dugmićima?

To! Registracija i prijava su uspješno odrađene, mogu li sada započeti s igrom? NE! Naravno da ne! Još ne znate ni kako! Ali zato sam ja tu ^_~.

beginner


Kao što vidiš, označio sam nekoliko osnovnih stvari koje treba znati u vezi sa osnovnim pregledom stranice. Pogledajmo:

Gumb 1: Ovo je popis korisnih linkova koji će vam biti potrebni tokom igre. Uključuje:
- link na početnu stranicu; 
- link na službeni forum, gdje možeš naći osnovne informacije o igri i komunicirati s drugim igračima;
- link na Travian Odgovore, gdje se sada nalaziš; 
- link na Opća pravila i uvjete igre;
- link na impressum, gdje možeš naći osnovne informacije o tvrtki i njezinim tvorcima.

Gumb 2: Mala crna kutija u donjem lijevom kutu otvara prozor u kojem možeš birati između raznih korisnih linkova, kao što su link na forum, opciju slanja poruke Podršci i pravila igre. takođerr, postoji link na vodič u igri, koji daje brz (ali kratak) pregled informacija o plemenima, njihovim jedinicama i građevinama. Možeš uvijek posjetiti Odgovore ako trebate detaljnije objašnjenje.

Gumb 3: Ovo je Savjetnik, on ti daje zadatke koje trebaš izvršiti da bi te uveo u osnove igre. Klikom na njega, možeš provjeriti ima li novih zadataka za tebe, ili ako te čeka nagrada za izvršen zadatak. 

Gumb 4: Putokaz pokazuje trenutačnu odanost vašeg naselja, a kada dva puta kliknete možete mijenjati ime naselja.

Gumb 5: Pregled naselja. Vodi vas na prikazanu stranicu.

Gumb 6: Centar naselja. Ovdje možete graditi razne građevine, kao okupljalište, skrovište resursa ili čak akademiju.

Gumb 7: Karta. Prikazuje veliku kartu svijeta Traviana. Kada kliknete na nju, vidjet ćete točno gdje se nalazite.

Gumb 8: Statistike. Vodi na sustav rangiranja u igri, možete usporediti kako stojite u odnosu na druge igrače.

Gumb 9: Izvještaji. Kada trgujete s nekime, primate pojačanja, napadate, napadnuti ste i slično, dobivate izvještaj. Kada dobijete novi izvještaj, ovaj gumb je zelene boje.

Button 10: Poruke. Kada kliknete ovaj gumb, otvorit će vam se inbox. Tamo možete čitati primljene i poslane poruke ili pisati nove. Kao i izvještaji, kada se pojave nove poruke gumb mijenja boju-u žutu. Mali broj će se takođerr pojaviti sa strane, gdje će pisati koliko novih poruka imate.

Button 11: Zlato. Ovdje možete vidjeti koliko Zlata i Srebra imate, kada kliknete na njega vodi na stranicu gdje možete kupovati zlato te aktivirati pogodnosti Zlata, Plus račun i Zlatni klub.

Button 12: Ovo je tvoj heroj, i da, to je takođerr gumb! Klikom na herojevu sliku dolazite na stranicu s opcijama kao što su opremanje heroja, izmjena proizvodnje resursa, promijena njegvog izgleda itd. 
Button 12a: Ovaj mali gumbić sa slikom karte je za avanture. Kada klikneš na njega, vidjet ćeš nove avanture koje ti se nude.
Button 12b: Aukcije. Kada klikneš na njega, dolaziš na stranicu gdje možeš prodavati i kupovati predmete za heroja te pregledavati trenutno aktivne aukcije.

Button 13: Ovaj gumb vodi na vaš profil. Klikom na njega, možeš mijenjati postavke svojeg računa, sadržaj profila ili čak obrisati svoj račun.

Button 14: Napokon, ovo je gumb za odjavu (nije da će ti trebati, zar ne?). Za odjavu ga je potrebno samo kliknuti.

Sada kada smo popričali o gumbima, znat ćeš točno čemu svaki od njih služi, ali još uvijek moraš naučiti malo o igri prije nego što stekneš titulu pravog igrača Traviana. Ne boj se, na pravom si putu da postaneš jedan od najmoćnijih vladara u igri.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne