Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Općenito

Travian vam nudi mogućnost odnosa s drugim igračima na nekoliko različitih načina:

Napadi

Možete napadati druge igrače, dok nisu pod početničkom zaštitom ili blokirani. Da biste napadali, trebate vojsku i metu. Metu možete odabrati na karti, statistikama ili upisivanjem podataka o selu koje želite napasti na okupljalištu. Razlika između normalnog napada i pljačke je to da se pri normalnom napadu vojska bori dok ne poginu sve jedinice s jedne ili s druge strane, a prilikom pljačke dolazi samo do djelomične štete i u većini slučajeva napadač će imati najmanje jednog preživjelog vojnika.

Pojačanja

Možete pojačavati druge igrače, dok nisu pod početničkom zaštitom ili blokirani. Da biste pojačali nekoga, trebate vojsku i metu. Metu možete odabrati na karti, statistikama ili upisivanjem podataka o selu koje želite napasti na okupljalištu. Jedinice poslane u pojačanje tamo i ostaju dok ne poginu u bitci, od gladi ili ih vi ili vlasnik sela u kojem su ne pošaljete natrag. Njihovo uzdržavanje plaća vlasnik sela.

Trgovina

Tržnica (preduvjeti: glavna zgrada na 3 [u verziji 3 i skladište na razini 1 te žitnica na razini 1]) nudi mogućnost slanja resursa drugim igračima. Možete birati između prihvaćanja postojeće ponude, kreiranja vlastite ili jednostavnog slanja resursa u drugo selo (imajući na umu pravila o slanju resursa!). Ne trebate tržnicu da  biste primali resurse, ali u tom slučaju ne možete vidjeti koliko vam resursa stiže.

Poruke

Putem gumba za poruke, s desne strane, možete čitati, pisati i, ako imate Plus, spremati poruke i uređivati zabilješke. Samo upišite nadimak igrača kojem želite slati poruke i naslov poruke (mora biti prema pravilima!). Nakon toga jednostavno kliknite "pošalji" i poruka će biti poslana drugom igraču. Ako imate pravo na slanje poruka cijelom savezu, možete to učiniti upisivanjem [ally] na polje primatelja.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne