Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Građevina - Pijaca

Marketplace

Preduslovi: Glavna zgrada stepen 3, Glavna zgrada stepen 1, Silos stepen 1, Verzija: 2.5

Na tržištu možete trgovati resursima sa drugim igračima. Veća razina omogućuje, transport više jedinica resursa u isto vrijeme.

Kada uđete na tržnicu, vidjet ćete da su četiri opcije koje možete odabrati od:

  •  Dio "Pošalji resurse". Možete slati resurse iz ovog ekrana popunjavanjem obrasca. Kada kliknete na "OK", dobit ćete ekran za potvrdu o informacijama koje ste popunili. Provjerite ove informacije jesu li točne, kako ne bi bili prvi koji je poslao resurse potpunom stranacu, zbog upisivanja pogrešnih koordinata.
  • 'Kupi' dio se koristi za kupnju resursa od drugih igrača. Ako imate dovoljno resursa, možete kliknuti na link "prihvati ponudu" iza ponude i trgovci će biti na putu. Budite oprezni, nakon što ste kliknuli na link ponuda je odmah prihvaćena, nema ekrana za potvrdu kao na opciji "pošalji resurse".
  • Treći dio je "ponuda". Ovdje možete staviti svoje ponude na tržište i čekati da budu prihvaćene od strane drugih igrača. Ako ne želite da je vaš trgovac/ci na putu danima, trebali biste postaviti maksimalno vrijeme trajanja putovanja.
  • Posljednji dio je 'NPC Trade' odjeljak. Ovdje možete trgovati s igrom, u omjeru 1:1, što znači da možete pretvoriti vaše drvo 500, 400 gline, 300 željeza i 4000 usjeva u 1500 drvne građe, 1400 gline, 1300 željeza i 1000 usjeva.

Zapamtite da prilikom slanja ili primanja resursa, postoji ograničenje s obzirom na igračev kapacitet pohrane. Ako oni dobiju više sredstava nego što oni mogu pohraniti, sve iznad toga je izgubljeno i ne može se povratiti.

 

  Rimljani  Gali  Teutonci 
Brzina u poljima / po satu 16 24 12
Kapacitet trgovca 500 750 1000

Svojstva ovisna o razini (kao što su troškovi izgradnje, stvoreni kulturni bodovi i ukupno povećanje proizvodnje usjeva), mogu se naći ovdje.
Za kompletni popis trajanja izgradnje kliknite na ovaj link za normalne servere i ovaj za 3x speed servere.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne