Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Građevina - Opština

Town Hall

Preduslovi: Glavna zgrada stepen 10, Glavna zgrada stepen 10, Verzija: 2.5

Možete držati pompozne svečanosti u gradskoj vijećnici. Takvo slavlje povećava vaše kulturne bodove. Nadogradnja Gradske vijećnice na višu razinu će se smanjiti duljinu slavlja.

Kulturni bodovi neophodni su za osnivanje ili osvajanje novih sela. Svaka zgrada proizvodi kulturne bodova, viša razinu više proizvodi. S proslavom možete povećati tu proizvodnju za kratko vrijeme.

Mala proslava daje samo kulturne bodova, ali veliko slavlje čak utječe na učinkovitost senatora, vođe i poglavara. Veliko slavlje povećava snižavanje vjernosti sela na meti do 5%. Isto se događa obrnuto, kada napadnuto selo ima veliko slavlje. Svaka proslava dodaje pripadajuće kulturne bodova kada je gotova.Proslave
lvl   holz lehm eisen.gif getreide.gif CP (1x speed) CP (3x speed)
1 Mala proslava 6400 6650 5940 1340 500 250
10 Velika proslava 29700 33250 32000 6700 2000 1000

Svojstva ovisna o razini (kao što su troškovi izgradnje, stvoreni kulturni bodovi i ukupno povećanje proizvodnje usjeva), mogu se naći ovdje.
Za kompletni popis trajanja izgradnje kliknite na ovaj link za normalne servere i ovaj za 3x speed servere.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne