Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Rušenje sela

Šta je "nuliranje"

Selo je “nulirano” kada broj stanovnika padne na nulu. Populacija nestaje kada se selo napada katapultima i ruše građevine i polja, kao i ovnovima za rušenje zida.  
Kada selo ima nula stanovnika ono će biti uništeno osim ako je:
- selo sa svetskim čudom
- selo sa artefaktom (samo ako artefakt nije ukraden)
- poslednje selo igrača (izuzev sela sa svetskim čudom)
Ako igrač ima neko drugo selo (koje nije sa svetskim čudom): selo će nestati sa mape i postati napušteno polje ponovo dostupno za naseljavanje. Često igrači uništavaju protivnike na ovaj način u svojoj blizini 7x7 oko svojih sela

Kako da uništim selo?
 
Koristite katapute da uništite građevine i ovnove za rušenje zida. Svaka građevina i polje moraju biti napadnuti sve dok sve građevine  i polja u selu ne budu uništeni i imaju nula stanovnika.
Možete da vidite više detalja o slanju katapulta u pregledu mesta okupljanja i kako pivara utiče na preciznost.

Kako sprečiti da poruše moje selo?
 
Potrebno je izgraditi što više građevina koje povećavaju broj stanovnila. Ovo je posebno važno za naseljavanje sive zone na uobičajenim serverima kako biste preživeli napade Natara. Ako se to selo glavni grad kamenorezac može da poveća stabilnost vaših građevina.

Šta se događa sa nuliranim selima koja ne mogu biti uništena?

- Ako je u pitanju poslednje selo (koje nije svetsko čudo) kada broj stanovnika dostigne nulu preostala vojska iz sela će nestati. Sva vojska koja je već na obuci će nastaviti da se obučava i neće biti uklonjena.
- Ako selo sadrži artefakt koji nije ukraden, onda selo i vojska neće nestati dok artefakt ne bude ukraden.

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne