Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Zadatak 04: Razina heroja

Naziv zadatka: Razina heroja

Opis: Naučite kako rasporediti bodove Vašeg heroja.

Kako izvršiti ovaj zadatak: Kliknite na sliku Vašeg heroja za otvaranje pregleda heroja. Na kartici atributi možete birati između četiri različite vrste atributa - snaga u borbi, bonus u napadu, bonus u obrani i sirovine. Kada vaš heroj dostigne sljedeću razinu dobićete 4 boda koje možete rasporediti po njegovim atributima. Kada rasporediti bodove morate kliknuti sačuvaj izmjene. A nakon toga jedini način da promijenite raspored tih bodova koje ste već dodijelili je pomoću knjige mudrosti.
Prva 4 boda bi trebali dodijeliti snazi u napadu; ovo će učiniti Vašeg heroja jačim i bit će u mogućnosti preživjeti naredne avanture. Nakon toga najbolje je dodijeliti te bodove ili snazi u napadu ili resursima da biste pospješili napredak svog sela.

Nagrada: lumber 190 clay 250 iron 150 getreide.gif110


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne